ieutto@ieu.edu.tr

© 2019 İzmir Ekonomi Üniversitesi - Teknoloji Transfer Ofisi

• pinarozkilic2

Yeşil & Mobilite Teknolojileri Odaklı Fikri Mülkiyet Hakları Atölyesi

İzmir Ekonomi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, EFSE Entrepreneurship Academy sponsorluğunda iki gün sürecek olan, ilgili TTO & Teknopark personeli, girişimci akademisyenler ve start-up'ların katılımına açık “Yeşil ve Mobilite Teknolojileri” odaklı bir Fikri Mülkiyet Eğitimi düzenlemektedir.

Eğitim İzmir Ticaret Odası’nda 23-24 Eylül 2019’da TLSIP uzmanları Sayın Ömer HIZIROĞLU ve Sayın Aykut GÜLALANLAR tarafından aşağıdaki programa uygun olarak verilecektir:

Birinci Gün (23 Eylül)

Sabah oturumu:

Patentler, Telif Hakları, Ticari Markalar ve Ticari sırlar. 3C Modeli, temel bilgiler (“Yarat, Yakala ve Ticarileştirme)

Öğleden sonra oturumu:

Fikri Mülkiyet Haklarının Önemi ve Koruma Stratejileri. Fikri Mülkiyete dayalı iş modelleri.

İkinci Gün (24 Eylül)

Sabah oturumu:

Yeşil teknolojide fırsatlar: Teknoloji eğilimleri analizi. Yeşil teknoloji girişimleri için patent koruma stratejileri.

Öğleden sonra oturumu:

Mobilite’de ​​fırsatlar: Teknoloji eğilimleri analizi. Mobilite girişimleri için patent koruma stratejileri. Yatırımcılar girişimlerden ne bekliyor? Yatırım arama sürecinde kaçınılması gereken genel hatalar.

Eğitimin hedef kitlesi İzmir’deki Teknopark & TTO’lardaki ilgili personel ve teknoloji odaklı start-up'lar ve girişimci akademisyenler olup maksimum katılımcı sayısı 50’dir. Katılım ücretsiz olup kayıtlar aşağıdaki linkten kişisel olarak 22.09.2019 tarihine kadar kontenjan dahilinde gerçekleştirilebilir.

Kayıt için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

2 görüntüleme