ieutto@ieu.edu.tr

© 2019 İzmir Ekonomi Üniversitesi - Teknoloji Transfer Ofisi

• pinarozkilic2

TÜBİTAK ARDEB Proje Yazma Deneyim Paylaşımı

TTO Colloquia faaliyetleri arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi bünyesindeki akademisyenler TTO’nun önderlik ve organize ettiği toplantı, panel ve bilgi günlerinde proje kültürünün geliştirilmesi adına proje yazımı ve başvuru süreçleri hakkında bilgilerini bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen akademisyenlere aktarmaktadır. TTO Colloquia faaliyetleri kapsamında düzenlenen bu etkinlikte daha önce proje yazmış/yürütmüş/hakemlik yapmış/panelistlik yapmış akademisyenler özellikle davet edilerek bilgi birikimlerini ve deneyimlerini diğer araştımacılara ve akademisyenlere aktarmışlardır. Panel tarzında yürütülmüş olan etkinlikte soru-cevap yoluyla deneyim paylaşımı başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Tarih: 10 Mart 2019

Saat: 16:00