• pinarozkilic2

İAOSB Sanayicileri & İzmir Üniversiteleri Eşleştirmesi (ÜSE)

2011 yılından bu yana gerçekleştirilen ve Üniversite-Sanayi Eşleştirmesi (ÜSE) olarak adlandırılan İAOSB Sanayicileri & İzmir Üniversiteleri Buluşması’nın bu yıl dokuzuncusu düzenlenecektir.

22 Ekim 2019 Salı günü İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) sanayicilerini ve İzmir akademisyenlerinin bir araya geldiği ve yeni üniversite-sanayi işbirliği projeleri için ikili görüşmelerin düzenlendiği etkinlikte İEUTTO olarak akademisyenlerimizin de yer almasını arzu ediyoruz. Akademisyenlerimiz “30’ar dakikalık birebir toplantılarda”, belirleyeceğiniz sanayicilerle işbirliği fırsatlarını konuşmak üzere bir araya gelecekler.

Akademisyenler profillerini doldururken uzmanlık alanlarını, hangi konularda proje geliştirebileceklerini belirtecekler. 7 Ekim- 11 Ekim tarihleri arasında, akademisyenler ve sanayiciler birbirlerine görüşme talebi gönderecekler.

Etkinliğin internet adresi http://www.pitchandmatch.com/event/USE_2019

Etkinlik Ege Bölgesi’ndeki tüm akademisyenlere açıktır.

Aşağıda etkinlik takvimi yer almaktadır. Etkinlik Tarihi: 22 Ekim 2019 Etkinlik Yeri: İAOSB Bölge Müdürlüğü Etkinlik Saati: 13.00-17:30

31 görüntüleme

ieutto@ieu.edu.tr